Machinaal timmerbedrijf A.Opsteen BV
Renovatie

Behalve het produceren van ramen, kozijnen e.d. voor nieuwbouw, is timmerbedrijf Opsteen ook al enkele jaren actief bij renovatieprojecten.
De belangrijkste grondstof, hout, wordt in eigen beheer aangekocht bij bedrijven binnen de Europese markt, waarmee we soms al een jarenlange relatie hebben.
Opsteen beschikt over een eigen houtopslag, van waaruit iedere stam zijn bepaalde weg vervolgt.
We beschikken tevens over een eigen spuiterij, zodat er direct na de productie een beschermende laklaag op het hout gezet kan worden, wat belangrijk is voor de levensduur van het eindproduct maar eveneens betekent, dat wij uitermate goede garantievoorwaarden op onze producten kunnen bieden. Om een zo hoogwaardig mogelijk product te kunnen leveren, wordt daarom de luchtvochtigheid, alsmede de temperatuur, in onze werkplaats optimaal gemeten en beheerst. Hiermee voldoen wij, als een van weinigen, aan de KOMO-concept II-eisen. Het KOMO keurmerk is, als zodanig, erg belangrijk binnen ons bedrijf.
Om tot op het laatst zorg te dragen voor onze producten, nemen wij ook het transport ervan op ons. Uw bestelling wordt, op afgesproken tijden en op professionele wijze bezorgd. Dat geeft ons, maar ook de klant de zekerheid dat er zorgvuldig gewerkt wordt.