Machinaal timmerbedrijf A.Opsteen BV
 
Houten trappen


Al enige tijd beschikt timmerbedrijf Opsteen over een ultra moderne CNC machine die ons in staat stelt, binnen afzienbare tijd een complete trap te vervaardigen.
Voorzien van uitgebreide software, wordt een hoge nauwkeurigheid bereikt. Maar alleen door dit te combineren met de, binnen ons bedrijf aanwezige, vakkennis van maar liefst 40 jaren (!), kunnen wij 
een trap produceren, die niet alleen prima op zijn plek past, maar ook aan alle wensen van de klant voldoet, waarbij u moet denken aan diverse houtsoorten en diverse afwerkingsniveaus. Zoals bij alle producten geldt ook bij trappen, dat de compleetheid van onze producten en diensten, onze flexabiliteit en mogelijkheden naar u als klant waarborgt. Doordat we met kennis en uitvoering daarvan alles in eigen huis hebben. De standaard trap wordt netjes voorzien van een grondlaag behandeling terwijl de exclusieve trap met de meest uiteenlopende houtsoorten standaard al voorzien is van minimaal 2 blanke behandellagen en naar uw wens in diverse beitsen,gerookte of andere afwerklagen worden geleverd.